4 Eylül 2013 Çarşamba

Hazır Html – Css Site

Hazır Html – Css Site indir (ücretsiz)

Gelen Aramalar: hazır html site,html hazır site,html ile yapılmış siteler,html site örnekleri indir,hazır html siteler,html site indir,dreamweaver site örnekleri indir,site örnekleri indir,hazır html sıtelerı,hazır html site indir,html web sitesi örnekleri indir,yapılmış site örnekleri,dreamweaver hazır site örnekleri,html hazır site indir,hazır html1

Merhaba arkadaşlar bu yazımızda sizlere ücretsiz hazır html - css site örneği tanıtımı yapıcaz. site tamamen ücretsizdir ve site internette bulunan bir temanın edit (düzenlenmiş) çalışmasıdır. Tüm sayfaları siteyi istediğiniz gibi düzenleyip kendinize göre ayarlayabilirsiniz.Sitede manşet kısmı var yani jquery slider kodlarını eklemenize gerek kalmıyor.

Temanın Özellikleri :

  • Manşet kısımı
  • Sosyal paylaşım sitesi butonları
  • Firma sitesi olarak kullanılabilir



 

Diğer Hazır Sitelerimiz İçin TIKLAYINIZ.

3 yorum:

  1. kardeşim eline koluna sağlık. ancak ben bu web işinden hiç anlamıyorum ftpye atınca direk çalışacak mı? admin paneli falan var mı bunda?

    YanıtlaSil
  2. Tema wordpress degildir . Boyle temalar genelde temsil ve az sayfalık temalardır.(yayın sayısı azdır.) Hazır html css temalar genelde işyerleri vb. Temsil için kullanılır.

    YanıtlaSil
  3. Busy life circumstances than the current world history. Must try to earn money to support themselves, their families and pay for living. But not so that you neglect your own health, but more must cherish it.
    geometry dash , geometry dash game , geometry dash 2.0 , geometry dash

    YanıtlaSil

Diğer Yazılarımız