8 Eylül 2013 Pazar

blogger'dan wordpress'e geçiş

Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere Blogger'daki yazıları kategorileri başlıkları etiketleri Wordpress'e nasıl aktarıldığını anlatacağım.Bir aksilik olacağını sanmasamda işleme başlamadan önce alabileceğiniz tüm yedekleri alın.Olsı bir teknik arızada yedeklerin yardıma yetişebileceğini unutmamalıyız.

Evet başlayalım ; ilk olarak wordpress admin panelimize giriş yapıyoruz.Admin panelin sol alt tarafında bulunan 'araçlar' seçeneğine tıklıyoruz,açılan alt sekmelerden 'içe aktar' seçeneğine tıklıyoruz,daha sonra en üstte bulunan 'Blogger' seçeneğine tıklıyoruz bir sayfa açılacak o sayfadan eklentiyi kurup etkinleştiriyoruz.

Sonrasında ise tekrar 'araçlar' seçeneğine tıklıyoruz,açılan alt sekmelerden 'içe aktar' seçeneğine tıklıyoruz,daha sonra en üstte bulunan 'Blogger' seçeneğine tıklıyoruz.
 bizden blogumuzun kurulu olduğu hesabı isteyecek yani google hesabımızı gerekli alanları dolduruyoruz,daha sonrasında ise ekrana bloglarımız gelecek wordpress e aktarmak istediğiniz blogu bulup blogun sağ tarafında bulunan 'ımport' seçeneğine tıklıyoruz ve işlemimiz tamamlanmış oluyor.

Herhangi bir aksilik halinde yorum yazarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.
blogger'dan wordpress'e geçiş,blogger dan wordpress e aktarma

0 yorum:

Yorum Gönder

Diğer Yazılarımız