11 Şubat 2014 Salı

Youtube mp3 dönüştürücü

Youtube'a da izlediğiniz bir videoyu mp3 haline getirerek indirebilmeniz mümkün ve bende sizlere youtube a dan mp3 müzik indirme sitelerini bir araya getirdim ve anlatmaya başlıyorum.

youtube mp3 dönüştürücü programsız türkce ücretsiz indir

Youtube bizlere 2005 yılından beri hizmet vermekte, bizlerde youtube üzerinden izlediğimiz bir videoyu bilgisayarımıza indirebiliyoruz ama bu videoları mp3 formatına çevirmekte hangi programı kullanıcağımız konusunda kararsız olabiliyoruz bu nedenle aşşağıda bulunan siteler sizlere youtube a daki videoların mp3 formatına çevrilmiş halini veriyor , indirmemizi sağlıyor. Online olarak bizlere sunulan bu hizmetler tamamen üyeliksiz , üye olmadan youtube a dan mp3 müzik indirmemizi sağlayan sitelerdir.

Sitelerin Tümü:

Bu sitelerden mp3 formatında ücretsiz müzik ses vs. indirmek için yapmanız gereken tek şey youtube a dan videonun linkini(adresini) koplayalamanız ve bu youtube mp3 dönüştürücü sitelerinde bulunan video link bölümlerine yapıştırarak indir tuşuna basmanız bu işlemler tamamen ücretsiz ve programsızdir.
yukarıda bulunan youtube mp3 dönüştürme siteleri ne youtube a daki videonun adresini ( linkini ) kopyalayıp gerekli boşluğa yapıştırdıktan sonra.
Download'ı tıklayarak indirme işlemini tamamlayabilirsiniz.

bu sitelerin tamamından youtube a daki videoları mp3 formatında ücretsiz ve programsız dönüştürüp indirebilirsiniz.

notlar ve eklentiler: tüm işlemleri yaparak telefonunuz yada tabletinizde de ( android , iphone blackberry nokia- tüm telefonlar ve tabletler ) Yotube mp3 dönüştürücü yü kullanabilirsiniz.
Bu konu için eklenti belirtilmemiştir.



0 yorum:

Yorum Gönder

Diğer Yazılarımız