7 Eylül 2013 Cumartesi

Google Adsense ile nasıl para kazanılır ?

google adsense ile para kazanma yolları nasıl para kazanılır
Evet arkadaşlar hoş geldiniz bu yazımda çoğu  site kurmak isteyen yahut sitekuran arkadaşların aklında Web sitemden nasıl para kazanırım sorusu vardır.İşte bu yazımda bundan detaylı bir şekilde bahsedeceğim ama öncelikle reklam alabileceğiniz en iyi site olan Google Adsense den bahsetmek istiyorum (eklemek istediğiniz içerik varsa umarız yorum yazarak eklememize yardımcı olursunuz.)

- belirli sayıda günlük ziyaretçiniz olmalı
- çok düşük ziyaretçiler ile sitenize reklam almanız,talep etmeniz doğru olmayacaktır,reklamı alsanız bile kısa süre sonra sözleşmeniz fesh edilme oranı % 100 e yakındır.
- sitenizde alıntılara yer vermemelisiniz. Tüm içerikleriniz orijinal olursa hem sitenize giren kullanıcı sayınız artar hemde reklamlar ile ilgili problem yaşamazsınız.

Google Adsense ; dünyanın her yerinde web sitesi sahibi olanların gelir elde etmek için kullandığı en yaygın reklam ağıdır.Dünyadada olduğu gibi türkiyeninde en bilinen internet reklam ağıdır.Google Adsense'de hile ile para kazanmak çok fazla kez denensede başarı sağlayan kişi sayısı ya yok yada nadirdir.sitenizin dilinin önemi yoktur para kazanmak için hile hurda yapmayın blogunuza yada herhangi sitenize düzenli olarak alıntı yapmadan yazı eklerseniz birsüre sonra para kazanmaya başlarsınız ama bu 3-5 günde olabilecek bir işe değildir sabırlı olmalısınız yılmadan blogunuza yada herhangi siteniz düzenli olarak helal yazı-içerik ekleseniz bir süre sonra kendi yolunu bulacaktır.
Bana göre Google Adsense den en iyi parayı hangi siteler kazanır ? 
Oyun siteleri,indirme siteleri,blog siteleri,kısacası emek harcayarak alıntı yapmadan el emeği göznuru diyebileceğimiz bütün siteler Google Adsense'den para kazanabilir.
Google Adsense'den Web sitenize Reklam alabilmeniz için sitenizde ; +18 içerik bulunmamalı,yasadışı içerik paylaşmamalısınız,alakasız içerik olmamalı (eklemek istediğiniz siteler varsa yorum yazarak eklememize yardımcı olursunuz.)
dip not: soryorulmaz.blogspot.com olarak bloguma şuanda reklam almamamın sebebi ; günlük ziyaretçi sayımı belirli bir noktaya ulaştırma çabalarımdandır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Diğer Yazılarımız