7 Ekim 2013 Pazartesi

Android telefonu modem olarak kullanma Detaylı Anlatım -wifi hotspot-

Merhabalar arkadaşlar bir dünya devi olan google ın mobil işletim sistemi olan android telefonlarda bulunan çok önemli ve kullanışlı bir uygulama-program olan wifi hotspot
(telefonumuzu modem olarak kullanma-telefonu modem yapma) olarak tanımlanan bu mükkemel uygulama sadece android telefonlarda değil apple işletim sistemi olan ios tada bu uygulama-program bulunmaktadır.
Eğer ios sisteminden bu işlemi yapmak istiyorsanız uygulama neredeyse bunun birebir aynısı gibidir buna benzer işlemler yaparak ios sistemli telefonunuzuda modem olarak kullanabilirsiniz.
Ama ben android işletim sistemli telefon kullandığım için bu uygulama-program ı android telefon üzerinden göstereceğim.

YÖNTEM-1-

wifi hotspot uygulaması ile internet paketimizi dilediğimiz cihaz-kişi artık ne ile hitap etmek istiyorsak :) ile paylaşabiliriz.
(eğer bu uygulama cihazınızda yoksa 2. yöntemi uygulayınız.)
en fazla 8 kişi ile internet paketimizi paylaşabiliyoruz.Facebook-twitter paketimizide paylaşabiliriz.
(sadece facebook yada twitter paketimiz varsa onuda bu yüntemle paylaşabiliriz ek internet paketi almamıza gerek yok paylaştığınız kişi facebook-twitter dışında başka bir siteye girerse tl(kontör)niz varsa gider.YANİ TEK FACEBOOK-TWİTTER PAKETİNİ EN FAZLA 8 KİŞİ İLE ÜCRETSİZ PAYLAŞABİLİRİZ.)


Taşınabilir wifi hotspot'bu telefonun 3g internet bağlantısını wifi üzerinden bilgisayarınızla paylaşabilir.Bu telefonda taşınabilir hotspot başlatıldığında bilgisayarınız yada herhangi bir cihazınız(telefon tablet smart tv vb.) buna bağlanabilir ve daha sonra internet'i kullanmaya başlayabilir.

Modeminizin adını,şifresini yazınız.


wifi-modeminize bağlanacak cihaz sayısı(maksimum'8'dir.)



YÖNTEM-2-


Android cihazımızın menüsünden ayarlar seçeneğine tıklıyoruz.


Ardından kablosuz özelliği ve ağlar seçeneğine tıklıyoruz.


Taşınabilir wi-fi hotspot ayarlar seçeneğine tıkladıktan sonraki işlemleri 1. yöntemin 2. resiminden sonraki işlemleri takip ederek halledebilirsiniz.
SORYORULMAZ

takıldığınız herhangi bir sorun varsa yorum yazarak yada iletiğim bölümünden yada Onlinearts99@gmail.com mail adresime dilediğiniz soroyu sorabilirsiniz.Ceptelefonunuzu bizlerebildirirseniz sizleri arayarakta sorunlarınızın çözümünde yardımcı olabiliriz.








6 yorum:

  1. android telefonunuzu modem olarak kullanmak için bir program a ihtiyacınız yoktur.

    YanıtlaSil
  2. Bende asus memopad var ve böyle seçenekler yok wifi gelismemisnasus bir güncelleme yapması gerekiyor help me

    YanıtlaSil
  3. merhaba bende tab 4 var telefonumla tabletimi eşleştirmek istiyorum ama telefonum akıllı değil böyle olsa eşleşebilirler mi ? eğer olmazsa wifi olmayan yerde tabletimle internete giremez miyim

    YanıtlaSil
  4. Tlf nu modem olarak aciyorum ancak bağlandigim cihaz internet sayfalarini acmiyor yani bagli gozukuyor ama kullanilamiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı sorun bende de var ama çözümü bulamadım yardım lütfen

      Sil
  5. http://www.yorumlaniyor.com/akilli-telefonu-modem-olarak-kullanma/ İphone için olanı bu linkte

    YanıtlaSil

Diğer Yazılarımız