6 Şubat 2014 Perşembe

Facebook Paper Uygulamasını indirmek


facebook paper uygulaması indir

Merhabalar arkadaşlar Facebook'un bir süredir beklenen haber uygulaması olan ''Facebook Paper''in İOS versiyonu geçtiğimiz günlerde kullanıcılarına sunuldu.

Lakin an iitibari ile sadece amerikalı kullanıcılar için yayımlanan Facebook Paper uygulamasını türkiye dahil hiçbir ülkeden indirmek mümkün değil (idi.) işte bizde bir iki değişiklik ile ios cihazımıza bu uygulamayı indiriyoruz.

Bu uyulama ile facebook profilinizdeki haberleri, arkadaşlarınızın paylaşımları ve beğendiğiniz sayfaların paylaşımlarını görebilirsiniz. Hatta ve hatta sizlerin bu uygulama ile paylaşacağınız bir yazı veya içeriği milyonlarca kullanıcının görebilmeside mümkün fakat bu facebook editörlerinin kararıile belirlenmekte.

Uygulama malesef sadece amerikalı kullanıcılar kullanabilmekte ve facebook paper uygulaması şimdilik sadece ios platformunda android,windows phone ve diğer platformlarda nezaman yayımlanacağı mechul.

Uygulamanın sadece amerikalı kullanıcılara açık olmasının nedenlerinen birisi olarak abd merkezli bir haber ajansı kaynaklı olmasıdır.
Türkiyedeki kullanıcıların bu uygulamayı edinmesi için itunes hesabınızda ufak tefek değişiklikler yapmanız yeterli olacaktır ama uygulamanın ingilizce olduğunu belirtmeden geçmemek lazım.

Facebook Paper uygulamasını indirmek için yapılması gerekenler ;

  • İOS platformu (iphone, ipad vs.) cihazınızla AppStore'a giriş yapın
  • AppStore'un anasayfasında iken sayfanın en altındaki ''Apple ID: Mail Adresiniz'' seçeneğini tıklayın
  • ''View Apple ID''(apple kullanısını görüntüle) seçeneğini tıklayarak şifrenizi girin
  • Bu alanda iken ''Change Country or Region''(ülke veya bölge değiştirme) seçeneğine dokunun ve ülkenizi ''United States'' olarak değiştirin
  • işlemden hemen sonra karşınıza gelen ödeme yönteminizi boş bırakın (none-hiçbiri) yada kart bilginizi doldurun
  • Bundan kelli appstore'unuzu amerikalı vatandaşlar gibi kullanabilirsiniz , sadece abd li kullanıcıların indirebileceği tüm uygulamaları indirebilirsiniz.
  • Aşşağıdaki ''notlar ve eklentiler bölümünden Facebook Paper uygulamasına ücretsiz olarak erişebilirsiniz.
notlar ve eklentiler : facebook paper uygulaması android,windows phone,blackberry vb. platformlarında yayımlanma tarihi açıklanmamıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Diğer Yazılarımız